Vill du bli instruktör

Vill du bli instruktör i seglarskolan för vuxna?
Till hösten är det stor efterfrågan på vuxenseglarskolan, vilket gör att vi kommer som det ser ut just nu att köra tisdagar, onsdagar och torsdagar. Då det finns både nybörjare och fortsättare så har vi planerat dagarna efter det, mer information nedan. Nedan ser du start datumen och vi kör varje vecka fram till slutdatumet som står också står nedan.

Dagar och Kursplan:

Tisdagar, Nybörjare – Du som inte har seglat innan, eller kanske seglade när du var barn och vill återuppta intresset. Detta kommer att finnas med på lektionerna bland annat

· Segelsätt

· Båtens delar

· Vett och Etikett på sjön

· Väjningsregler

Onsdagar, Fortsättare – Du som gick i seglarskolan i våras eller har seglat under hela ditt liv och vill fortsätta segla för att hålla intresset vid liv. Här börjar vi med en snabb genomgång av teorin sedan börjar vi segla direkt. Detta kommer finnas med på lektionerna bland annat

· Starter vid kappsegling

· Väjningsregler

· Taktik

Torsdagar, Nybörjare och Fortsättare – Du som känner att tisdagar inte passar ditt schema eller du som är fortsättare men inte känner att onsdagsplaneringen är riktigt för dig. Här är samma upplägg som tisdagen.

· Segelsätt

· Båtens delar

· Vett och Etikett på sjön

· Väjningsregler

Datum/Tider

Tider 18.00-20.00

Start

Söndagen 20 augusti 18.00 , gemensam start för alla grupper då vi går igenom scheman, kursplanerna, säkerhet, medlemskap, frågor etc.

22 augusti – 3 oktober, tisdagsgruppen Nybörjare

23 augusti – 4 oktober, onsdagsgruppen Fortsättare

24 augusti – 5 oktober, torsdagsgruppen Nybörjare/Fortsättare

Vänligen notera att om det är så att det inte blir nog med anmälningar under en viss dag kommer den dagen att ställas in och man får möjligheten att flytta till en annan dag under veckan.

Om det är så att du inte skulle kunna en dag så kan man kolla med Kajsa om man kan komma någon annan dag under veckan, där emot så beror detta på hur om det har blivit något återbud någon annan av dagarna.

OBS! Viktigt att man meddelar om man inte kan komma vid någon dag under pågående termin

Vi behöver instruktörer och om man inte kan varje vecka någon dag så får man gärna kontakta mig och meddela vilka dagar man vill vara med.

Kajsa Albinsson
0734056754
kwlmta@gmail.com